ÇOCUKLAR İÇİN DANS DERSLERİMİZ BAŞLADI, KAYITLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

ÇOCUKLAR İÇİN STREET JAZZ EĞİTİM PROGRAMI

Çocuklar için Street Jazz Dans Eğitim Programımızda dünya standartlarında bir eğitim modeli uygulanmaktadır. Jazz, Funk, Street Jazz ve Jazz/ Modern dansları müfredat içinde yer almaktadır.

Street Jazz Dans alanında 6 yıllık eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz MEB  bitirme sınavına girerek diplomalarını almaya hak kazanmaktadır. Bu belge kesinlikle bir katılım belgesi değildir ve öğrenciye kurum açma ve eğitmenlik hakkı vermektedir.

Street Jazz Dans dersimize 7-14 yaş arasında öğrenci kabul edilmektedir!

Derslerimiz temel seviyede haftada 1 gün, 1 saat olarak başlamaktadır. İlerleyen seviyelerde ders süresi, provalar ve eğitim çeşitlenmektedir.

Bütün Street Jazz öğrencilerimiz eğitim süreleri boyunca zorunlu Anatomi ve Kinesiyoloji dersi almakla yükümlüler.

Street Jazz Dans derslerimiz çocuklarımızın sosyal ortamlardaki dans becerisin gelişmesine yardımcı olan bir eğitim programıdır. Kendi içinde ciddi bir dans tekniği barındıran Street Jazz Dans,  yerli ve yabancı müzikler eşliğinde yapılmakta ve çocukların hareket algısını, beceri ve kapasitesini arttırmaktadır.

Hafta içi ve hafta sonu sınıf seçeneklerimiz mevcuttur! Eğitmenlerimiz öğrencilerimizin uygun seviyedeki sınıflara yerleşmelerini sağlamaktadır.

Kurumumuz her eğitim yılının sonunda bütün öğrencilerimizin katıldığı görkemli bir yılsonu temsili düzenlemektedir. Bale ve dans dünyasının seçkin koreografilerinin sahneye taşındığı bu gecede öğrencilerimiz sahne ile tanışmakta ve birer sanatçı adayı olarak önemli deneyimler elde etmektedir.

Mavidans Akademi öğrencileri yıl içi aktivitesi olarak çeşitli organizasyon, televizyon programı, fuar ve alışveriş merkezlerinde sahne alarak dans etme olanağına kavuşmaktadır. Bunun dışında yurtdışından davet edilen, kendi alanında uzman eğitmenler ile düzenlenen bale ve dans atölye çalışmaları ile program zenginleştirilmekte ve öğrencilerimiz uluslararası deneyim kazanmaktadır.

İrtibat:
Mavidans Akademi
Teşvikiye Mah. Deryadil Sok. No:104 Giriş Kat                            
(Teşvikiye Cami Arkasında, Şok Market Yanındayız)
Nişantaşı-Şişli/ İstanbul
Tel: 0212 296 30 15
http://www.mavidans.com